Arton Shefkiu sërish një rol te super seriali shqiptar

Ai tashmë është një personazh i njohur e ku vetëm pak ditë më parë ka qenë në Antalia së bashku me aktorët e serialit “Cka ka shpia”. E kemi fjalën për Arton Shefkiu, pronar i Shefkiu BAU sërish është bërë pjesë e këtij seriali të njohur ku kanë xhiruar në Turqi një pjesë e duket se Artonit që është edhe bashkëpronar i diskos së njohur Boleros 2 në Zurich ( ku kjo është dhe sponsor i serialit) po i shkon shumë mirë roli ai aktor.

https://youtu.be/cWuegELKdO4