Asani mirpret volonterin Amerikan Conner Andersson

Me date 19.12.2018, Kryetari i Komunes se Tearces Isen Asani, mirepriti ne takim lamtumires volonterin Amerikan z. Conner Andersson,njofton info alb.

Z. Anderson ka qene i vendosur ne Administraten e Komunes se Tearces dhe ka kontribuar gjate periudhes 2 vjecare me projekte konkrete per te miren e gjith qytetarve te Komunes se Tearces nepermjet Peace Corpsit. Per punet e deritanishme te perbashkta te realizuara i jemi mirenjohes.

Z. Andersoni na nderoj me nji propozim flamur per gjith qytetaret e Republikes se Maqedonise se si duhet te duket flamuri i Republikes se Maqedonise.
I mbetet opinionit te vlersoj.

Komuna e Tearces.