“Askush si na”, Gjyste Vulaj sjell super projektin e ri

“Askush si na” quhet projekti më i ri muzikor ardhur me një super klip nga artistja Gjyste Vulaj. Këngëtarja mjaft e njohur dhe me plot angazhime kishte paralajmëruar se e kishte këtë këngë gati dhe e kishte xhiruar në Tiranë që me 20 dhjetor të vitit të kaluar, ndërsa priste të kthehej pas shumë angazhimeve në Amerikë që ti jepte “Ok” e lansimit. Kënga ka ritëmm dhe është mjaft e bukur punuar nga mjeshtri Sokol Vulaj, ndërsa këngëtarja vjen si një zjarr e duket në çdo detaj perfekte. Mund ta shijoni këngën duke parë videon në Youtube e të bindeni me thënien tonë “Vërtetë askush si ajo”.

https://youtu.be/bR0y1igAobA