Azel vjen me ‘Pa ty’, shumë unik në stilin e tij (Video)

Këngëtari Azel i cili është me preardhje nga Prizreni por jeton dhe vepron në Munich të Gjermanisë ka ardhur më videoprojektin e tij të ri. Ai deri tani ka disa këngë por të publikuara ka vetëm dy. Kjo këngë është vlerësuar shumë nga njerëzit e industrisë muzikore pra AZEL është një këngëtarë shumë unik i cili mund të këndojë në tre gjuhë dhe atë shqip, gjermanisht dhe anglisht. Poashtu vecanti e tij është se AZEL mund edhe të këndojë edhe të bëj rap. Klipi i këngës ,,Pa ty,, është publikuar në kanalin e kompanisë më të madhe shqiptare në internet, ArkivaShqip.