Balada e bukur nga Zemri Vejseli sapo ka ardhur

Quhet “Dashni e jetës” balada mjaft e bukur ardhur nga këngëtari Zemri Vejseli. Kënga është mjaft e bukur dhe me një klip shumë interesant me muzikë nga Ardian Kastrati me të drejta eskluzive nga Jehona në Tetovë. Videoklipi dhe kënga që sapo është publikuar ka nisur të pritet mjaft mirë.

https://youtu.be/__wxamJkm8Y