Balada më e bukur sapo ka ardhur nga Sefë Duraj

Siç kishim paralajmëruar artisti Sefë Duraj po punon fort për shumë projekte muzikore ku do të sjellë më pas në një album. E kënga e parë e këtij projekti sapo ka ardhur dhe duhet thënë se baladat nëse dikujt i flenë shumë ky është Sefë Duraj. Super balada e tij quhet ” Pse jam gjallë” ia vlen ta dëgjoni pasi është balada shqiptare më e bukur e sapo ardhur.

https://youtu.be/X7ty-xVld0k