“Baladë për nënën”, bëri të qajë dhe Halil Kastratin (Video)

“Baladë për nënën”, ka qenë një prej këngëve që sonte në emisionin ‘Oxygen Shoë’ është kënduar nga këngëtarja tashmë e njohur Saranda Alija, këngë kjo ka bërë që edhe humanisti i madh Halil Kastrati të qajë gjatë gjithë interpretimit të bukur që e ka bërë këngëtarja e njohur.

Për të ndjekur këngën ndiqni videon në vazhdim: