Bani godet në shenjë, pas modës në muzikë me Move with your body

I lindur në Gjermani por ai jeton mes Austrisë dhe Hong Kongut pasiqë aty për herë të parë ka nisur të meret me modelizëm ku ka punuar për kompani gjigante të modës si Fila, Fanty, Adidas, Louis Vuitton etj.

Por Bani Terziu nuk ndalet sepse 22 vjeçari ka realizuar edhe këngën e parë poashtu në Hong Kong e të cilën e ka titulluar Move with your body, që mund të ndiqni në vazhdim: