Bashkëpunimi më interesant erdhi nga Baron feat Jiss & Shepat quhet ” Luj çyçek”

Ai ka menduar të vijë më unike dhe ndryshe këtë herë duke u bërë bashkë me artistësbe huaj gjerman. Ky është Baron i cili sapo ka sjellë bashkëpunumin shumë interesant me Jiss dhe Shepat me titull ” Luj çyçek”, këngë kjo punuar në studion e artistit shqiptar në Gjermani te Diversity Sound. Mësojmë se Baron pas kësaj këngë ndërthurur bukur me shqip dhe gjermanisht do të sjellë të tjera bashkëpunime e super projekte. Ai ka dashur përmes gjuhës gjermane tu tregojë edhe gjermanëve kulturën shqiptare duke shtuar kështu dhe ndjekës sa më shumë shqiptarë e gjermanë gjë që teksa sa shikon e dëgjon këto projekt të bukur do tia arrijë qëllimin.

https://youtu.be/ZJeL-vfU1AI