BDI dhe Ali Ahmeti, më të besueshmit te shqiptarët

Në një anketë të fundit të realizuar nga MCMS dhe Telivizioni Telma, thonë se nëse mbahen zgjedhjet presidenciale bashkë me ato parlamente se fitues në bllokun politik shqiptarë fituese del partia e Ali Ahmetit duke grumbulluar 7.4 %.

Nëse kalkulohet varianti që bashkë me zgjedhjet presidenciale mbahen edhe ato parlamentare në bllokun politik shqiptarë fituese del partia e Ali Ahmetit duke grumbulluar 7.4 % e pasuar nga Aleeanca përshqiptarët me 3.1 % dhe BESA me 2.5 %.