BDI-në po e shani, pastaj po ktheheni e përqafoni

Urim Saliu

E shane panderprere BDI-ne, a kur takohet me rektorin qe e ka zgjedhur BDI-ja behet “pishpilik”.E shan BDI-ne ndersa kur takohet me drejtorin qe e ka emeruar BDI-ja behet kanarine e bute , nuk do te del nga zyra e tij.E shane BDI-ne a i ben like panderprere dhe e perqafon kryeshefin e policise qe e ka zgjedhur BDI-ja , e keshtu me rradhe.Njerez pa dinjitet qe derdellisin a nuk jane vetvetja.Dyfytyresh te papare…