BDI rikujton ‘Turistin’

BDI RIKUJTON TURISTIN!
PSE HESHT ?!
Është bërë një pyetje publike dhe presim përgjigje për shkak se qytetarët janë të interesuar të dinë sa para ka paguar TURISTI për ndërtimin e shtëpisë së tij në f. Livadhi dhe a mos vallë lejën e ndërtimit të shtëpisë së tij e ka në emër të dikujt tjetër vetëm e vetëm për tu shmangur taksave komunale?!
Ne në emër të qytetarëve të Strugës këtë pyetje do ta parashtrojmë çdo ditë derisa Ziadin Sela t’i përgjigjet publikut.