BDI shqyrton mundësi për padi ndaj shpifësve të lajmeve të rrejshme

Në lidhje me lajmin në dia media se Bashkimi Demokratik për Integrim ka mbajtur mbledhje në ora dy të natës ka reaguar partia e Ahmetit nga e cila sipas burimeve të Aktuale.mk kanë paralajmëruar procedurë gjyqësore para organeve gjyqësore për shpifësit e informacionit të pavërtetë.

“Lajmi është i rrejshëm dhe shqyrtojmë mundësinë që të ngrejmë procedurë gjyqësore para gjykatave”, thonë burime për Aktuale.mk nga BDI.