Behare Maksutaj mami që duket si modelet botërore

“Shqiptarët janë racë e bukur”. Këtë e kanë thënë edhe antropologët më të njohur botëror, duke e vlerësuar lartë bukurinë shqiptare.

Me notën 10, mund të vlerësohet edhe Behare Maksutaj, e cila duket si modelet e pistave të vërteta të modës, si ato imazhet e përkryera që i hasim në kopertina revistash.

Behare Maksutaj, është nënë e lumtur dhe krenare ë dy fëmijëve. Thotë se të bërit nënë, është gjëja më e bukur në jetë.

Është bërë nënë në moshë të re dhe linjat e saj janë në perfeskion, madje Behare Maksutaj, që e konsiderojnë me Adriana Limen, nuk do tu thoshtë jo ofertave për të sfiluar në pista mode.

Kjo, pa dyshim që është mami më e bukur që e keni parë ndonjëherë.