Bëhuni gati po vjen Elsa Hoti, vajza e artistes…

Ajo është e bukur dhe ka një zë të ëmbël që e kemi parë e dëgjuar edhe si fëmijë. Po flasim për Elsa Hoti e cila tashmë sapo ka xhiruar këngën e saj të parë si një vajzë e rritur dhe do të jetë shumë ritmike punuar nga Nurtel. Elsa patjetër që do të jetë një yll i ri në skenën shqiptare pasi zërin e ka edhe trashëgim, ajo është vajza e madhe e një super artisteje siç është Safete Mustafa – Motrat Mustafa. Videoklipi pritet të dalë shumë shpejt e të gjithë e presin me shumë kureshtje.