Bela: Të gjithë fëmijët e lindur para kohe janë trajtuar me sukses

Të gjithë fëmijët e lindur para kohe janë trajtuar me sukses në Klinikën e Gjinekologjisë në Shkup.
Këtë e ka bërë të ditur drejtori financiar i Klinikës, Valon Bela përmes një statusi në rrjetin social Facebook.

Postimi i plotë i Belës në Facebook:

Të nderuar,

Gjatë muajit Janar 2019 kishim 59 fëmijë të lindur para kohe. Edhe pse kapaciteti ynë për këta fëmijë është 23, ekipi i klinikës universitare të gjinekologjisë dhe obstetrikës ka trajtuar me sukses të gjithë fëmijët.
Pra, të dyfishuar me punë nuk paraqet shkas për të mos shërbyer dhe për të mos kujdesur foshnjet. Prandaj ky ekip është shumë i suksesshëm.

Thjesht, nuk ankohemi, punojmë 🙂❤

#Vazhdojmë