Bentley – Kënga e re nga Egzon Ahmetaj

Të gjitha projektet e ti shëndrrohen në Hit. Fal vokalit që zotro qdo matrial muzikor e rikthen në super projekt muzikor. Egzon Ahmetaj ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Egzon Ahmetaji është këngëtari i cila kohëve të fundit ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike . Kënga e fundit nga Egzoni mban titullin – Bentley , dhe sapo është publikuar në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.

https://youtu.be/w7e5EDHfGJM?list=RDw7e5EDHfGJM