Berat Avdyli me ‘Kush je ti’ vjen fuqishëm në skenë (Video)

Këngëtari i skenës shqiptare Berat Avdyli nga Gjilani që jeton në Zvicër ka publikuar projektin e tij më të ri të titulluar ‘Kush je ti’ një këngë baladë por shumë e bukur që rikthen këngëtarin në skenë me projekt të ri me teskt nga Xhinxha dhe muzikw e orkestrim prej Ernes Enko. Po kujt ia kushton këngë këngë Berati derisa shfaqet në një videoklip shumë të bukur buzë bregdetit. Sezoni veror tashmë ka nisur dhe ky është projekti i parë professional i tij me videoklip ndërsa me muzikë meret shumë kohë po kryesisht live nëpër mbrëmje e ahengje të ndryshme gjë që vazhdon të jetë shumë i kërkuar dhe angazhuar.

https://youtu.be/p8hIcbABE8c