Berishaj: Në Kuvendin e Kosovës, pengu politik u shit si “amerikanizëm”

Shkruan, Prof.Dr Martin Berishaj

Ajo qe LDK, si partner i kolacionit qeveritar, se bashku me partite tjera nenshkruese te mocionit te mosbesimit per Qeverine Kurti, nuk ishte asgje tjeter por refleks i PENGUT POLITIK.
Ai peng politik, (ne kuvend shitej si pro amerikanizem), si rrjedhoje, nuk eshte asgje tjeter por baze me te cilen funksionon politika kosovare qe nga pas lufta e kendej e te cilen e udheheq Presidenti i Kosoves z.Hashim Thaçi!
Prerja e nyjes gordiane e ketij pengu eshte shume me e lehte sesa sot mendohet, sepse Kosova ka potencial dhe ndergjegjeje per ta kapecyer kete gjendje.