Bernadeta Nikollbibaj i futet fuqishëm muzikës, së shpejti projekti ‘J e’taime’

Bukuroshja e njohur shqiptare në Zvicër, Bernadeta Nikollbibaj pritet që së shpejti t’i bashkohet estradës shqiptare pasiqë është në finalizimin e fundit të videoprojektit më të ri të titulluar ‘J e’taime’, këngë kjo e cila do jetë shumë ritmike dhe me një tekst fantastik që do sjellë Bernadetën në kulmin e popullaritetit duke ju bërë kështu konkurencë e jashtëzakonshme për këngëtaret shqiptare.