Besa dorëzon listën në KSHZ vetëm në maqedonisht-Dokument

Lëvizja BESA ,listën e kandidatëve për deputetë të zonës numër gjashtë dërguar në Komisionin Shtetërorë Zgjedhorë e ka dorëzuar vetëm në gjuhën maqedonase informon ts.


Me këtë rast BESA që është në koalicion me partinë socialdemokrate të Zoran Zaevit ka bërë një shkelje të rëndë duke anashkaluar gjuhën shqipe por njëkohësisht duke i bërë favore të mëdha partisë maqedonase në koalicionin ” Mozheme” që po dikton cdo gjë dhe partinë shqiptare po e shfrytëzon vetëm për vota në terrenin shqiptar.ts