Bexheti: Tragjedi e madhe dhe e rëndë edhe për banorët e komunës së Sarajit

Kryetari I komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, ju shpreh ngushëllime të sinqerta familjeve të viktimave, ndërsa të lënduarve ju dëshiron shërim të shpejtë.

Nga vend ngjarja mundë të konstatojë se kjo është një tragjedi e madhe dhe e dhimbshme për të gjithë ne, e në veçanti për familjarët e viktimave dhe të lënduarve.

Një faleminderit për banorët lokalë të vendbanimeve të komunës së Sarajit, të cilët kanë qenë shumë solidarë dhe humanë me tragjedinë, ku kanë dhënë një kontribut të madh në shpëtimin e njerëzve.

Me respekt,

Blerim Bexheti