Bianca nuk ndalet, vjen sensuale në projektin ‘Eja me ne’

BDI
728x90

Një këngë shumë verore dhe me mjaft stil e rikthen Bianca Junzell si këngëtare mjaft të dëgjuar këtë verë dhe një atraksion i vërtetë pasiqë ka disa muaj që ajo ka publikuar shumë këngë të bukura dhe verore derisa është në finalizim të albumit të saj të parë në gjuhën shqipe. ‘Eja me ne’ titullohet kënga më e re e saj e vizuelizuar edhe me klip që është xhiruar në ambientet shqiptare …

https://youtu.be/0Z2ipgyeqQ8

BDI