BIZNESMENI LAZIM DESTANI DHURON 12 TON NDIHMA PËR SHQIPËRINË

Shumë biznese e individë kanë dhuruar ndihma për të prekurit nga pasojat e tërmetit në Shqipëri.

Një kontribut i madh ka ardhur së fundmi nga Lazim Destani, biznesmen, babai i aktorit shqiptar Blerim Destanit.

Kompania e tij Ecolog International ka dhuruar ndihma për njerëzit e prekur nga tërmeti në Shqipëri.
Pas mesnatës janë nisur nga Tetova 3 kamionë 12 tonesh dhe një furgon që pritet të mbërrijnë në Durrës për t’ju dorëzuar Shtabit të Emergjencës Civile.