Biznesmeni Shaqir Palushi bën dhuratë Antonetës dhe vajzave, së shpejti një shtëpi e re

Pronari I @goldeneagle__energydrink Zoti Shaqir Palushi u bënë dhuratën më të bukur Antonetës dhe vajzave. Së shpejti ato do të kenë një shtëpi 😍😍😍
Nëse edhe ju dëshironi të ndihmoni sadopak për të bërë të lumtur të tjera familje, me blerjen e një pije energjike Golden Eagle, 5 lek shkojnë për bamirësi
#duatetebejtelumtur
@topchannelalbania

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=561618347677752&id=100014887752553