Biznismeni Mhill Gjuraj pagëzon mbesën,Stella!

Pagëzimi i mbesës është një festë e ndritshme dhe e lumtur për çdo gjysh dhe gjyshe. Tani ata janë me të vërtetë gjysh i lumtur dhe gjyshe e lumtur, dhe mbesa e tyre gjithmonë do të jetë e mbrojtur nga Perëndia.Atdhetari,humanisti dhe biznismeni tani më i njohur për opinionin në mbarë botën Mhill Gjuraj,gjysh i një mbese të mrekullueshme Stela,sot në pagëzimin e saj shpreh urimet më të përzemërta dhe gjitha lumturitë e ksaj bote për të!