Blerim Bexheti flet për të arriturat dhe projektet e planifikuara në komunën e Sarajit

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti në emisionin ‘ Zgjohu me ne’ në RTVM flet për projektet e realizuar gjatë viti 2018 dhe projektet e planifikuara për vitin 2019.

Ai shprehet i kënaqur nga realizimi i projekteve në vitin që lamë pas, duke veçuar lëshimin në përdorim të shkollës fillore në Çajlan dhe Semenisht, ujësjellësin në Sfillare të Poshtme, projektet e realizuara në sferën e infrastrukturës, organizimi i biznesit dhe shumë projekte të tjera.

http://al.play.mrt.com.mk/play/24031?fbclid=IwAR2KHpziLpml2yAK4V_4RhK0Or9W9Mk-dfeetxuOFF0ghx37aLYkWa3dFhY