Blerim Bexheti në Saraj: Sela me kë kishte koalicion në Strugë?

Në tubimin electoral të BDI-së në Saraj, kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, para mbështetësve u shpreh se BDI dhe lideri Ali Ahmeti, ofrojnë koncept politik që do të prodhojë fryte. Ai madje në fjalimin e tij, ju bëri thirje qytetarëve të mos bien pre e manipulimeve folklorike t krut të ASH-së Zijadin Sela, që po manipulon politikisht pa bazë. Bexheti, tha se Sela në komunë e Strugës koalicion ka pasur me VMRO, e tani po shet kombëtarizim.

“ Në mungesë të idesë dhe vizionit, I manipulojn shqiptarët, për zgjedhjet presidenciale. E kamë një pyete për Zijadin Selën, se më kë e patë koalicionin në nivel local për komunë e Strugës, me VMRO-DPMNE-në. Në fshatrat e pastërta maqedonase sa vota ka mar nga VMRO-DPMNE dhe që është legjitime, por është e pa ndershme këtë që e thotë se gjaku. Ne të gjithë e dijm se kush nga vjen. Ne kemi dalë në fushë të mejdanit dhe konkurrojmë koncepte politike, pot ë gjithë e dijnë se nga vjen Ali Ahmeti, e nga vjen Zijadin Sela dhe ju bëjë thirje që mos të provokoheni emocionalisht. Ne me politikat e Ali Ahmetit jemi të sigurt se e ndryshojm Sarajin”, u shpreh Blerim Bexheti.