Blerim Bexheti viziton stacionin policor në Saraj

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, ka vizituar sonte stacionin policor në Saraj, me rastin e festave të fundvitit.
Takimet e tilla tani më janë tradicionale realizohen për çdo vjet.
Komuna e Sarajit, bashkpunon me të gjitha institucionet lokale përfshi edhe stacionin policorë e gjitha për te mirën dhe në shërbim të qytetarëve.