Blerta Shefkiu, aktorja e re boom në “Çka ka shpija”

Eshtë vajzë e bukur dhe mjaft fotogjenike por megjithëse është një studente e shkëlqyer për Psikologji ajo ka pasion aktrimin. Po flasim për Blerta Shefkiun e cila sapo ka luajtur për herë të parë në serialin e njohur “Çka ka shpija” ku vërtetë ka bërë boom dhe është pritur mjaft mirë. Blerta është motra e personazhit të njohur Arton Shefkiu ku ky i fundit ishte protagonist dy herë në serialin e njohur. Pa merak mund të themi se Blerta Shefkiu mund të jetë një emër i njohur i kinemasë shqiptare.

https://youtu.be/cWuegELKdO4