“Bufi”: Ja kemi nxjerr paret mobiljeve

Fatmir Spahiu, i njohur si “Bufi” është një aktor i njohur, dhe mjaft aktiv në profesionin e tij.

Tani kur të gjithë po qëndrojnë në shtëpi, si masë parandaluese ndaj Covid-19, Bufi nuk po i lë anash shakatë e tij.

Ai kujdeset që gjithmonë t’i argëtojë të tjerët, sikur edhe këtë herë.

Bufi thotë që ja kena nxjerr paret mobiljeve, por epik është edhe komenti i “Naim Shacit”.

“Valla ja kena nxjerr paret mobiljeve”, ka shkruar Bufi, teksa Donati i ka thënë: “Ti ke mujt edhe naj feder me ja nxjerr”.