Bujar Osmani falënderon Poloninë për 100 mijë maska dhe mjete dezinfektuese

BDI
728x90

Zëvendës kryeminoistri Bujar Osmani, ka konfirmuar pranimin e një donacioni shumë të vlefshëm në kohë pandemie, nga vendi mik, Polonia.

Polonia i ka dhuruar Maqedonisë së Veriut 100 mije maska dhe mjete dezinfektuese nga Polonia.

Në postimin e tij, z. Bujar Osmani shkruan: “100 mije maska dhe mjete dezinfektuese nga Polonia. Tani kur arma kryesore na ka ngelur mbrojtja personale, donacioni do jete mire i shfrytezuar. FaleminderitPolonise!”

BDI