Bujar Osmani- Konsensualiteti koncepti i ri i funksionimit të shtetit, të gjithë të barabartë

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka zhvilluar takim me simpatizuesit dhe aktivistët e saj në komunën e Bogovinës për të bërë thirje që struktura e këti subjekti të mbështes kandidatin konsesual Stevo Pendarovski me crast para të pranishmive foli edhe Bujar Osmani.

Nga Bogovina Osmani para të pranishmive zbërthej fjalën konsensual që sipas tij kjo do të jetë koncepti më i ri i funksionimit të një shteti ku nuk do të ketë major por të gjithë do të jenë të barabartë dhe nënshkrimet e funksionerve shqiptarë do të jenë të një vlere m,e nënshkrimet e etnikumit tjetër në shtet, dhe këtë meritë nuk mund ta ket askush tjetër përpos `arkitektit` të Republikës së Maqedonisë Veriore shtet që shum shpejt anëtar i NATO dhe BE

Kujtojmë që nga Bogovina karavani i BDI-së do të vazhdoj në komunën e Vrapcishtit ku do të bisedohet me simpatizantët dhe aktivistët e kësaj partie në komunën e lartpërmendur.