Bujar Osmani: U mbajt mbledhja konstituive e trupit për kordinimin e shtabeve lokale

Mbledhje kostitutive e trupit per koordinimin e shtabeve komunale. Kërkoova që çdo komunë të formon shtabin për mbrojtje dhe shpëtim në nivel komunal kurse në zona rurale ti shtrijnë edhe në nivel të bashkësive lokale!, njofton në Facebook, Bujar Osmani.