Bujar Osmani:”Shteti meriton mandat të plotë”

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani thotë se nuk ka nevojë për zgjedhje të parakohshme dhe se shteti përfundimisht meriton një mandat të plotë.
Maqedonia duhet të ketë kandidat presidencial konsensual dhe kjo duhet të jetë me propozim të partive të cilat janë bartëse të proceseve të rëndësishme, në këtë rast LSDM-së dhe BDI-së, thotë zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane.