Burrat e famshëm që janë martuar me femra të cilat për nga mosha, mund të ishin vajzat e tyre

Meshkujt tërhiqen nga femrat më të reja, por ndërkohë disa prej tyre kanë një sukses të “cmendur“ tek ato. Ja disa yje që e kanë lidhur jetën më femrat të cilat mund të ishin vajzat apo mbesat e tyre, shkruan Bordo.al.

Woody Allen u njoh me gruan e tij tw fundit, Soon-Yi Previn, kur ai ishte 56 vjec dhe ajo 19.


Clint Eastwood ka qenë i martuar me gazetaren Dina Ruiz, me të cilën ka dhe një fëmijë; kur u njohën ai ishte 66 vjec, ajo 31.

Luciana Pedraza ishte 33 vjec kur njohur aktorin e famshëm hollivudian Robert Duvall, dhe janë ende bashkë edhe sot, pas 10 vjetësh.


Michael Douglas, sot 73 vjec, u dashurua marrëzisht pas Catherine Jeta-Jones, të cilën e coi në altar nëntorin e vitit 2000. Ai ishte atëherë 56 vjec, ajo 31.