Camaj: Faleminderit shtëpia jonë Malësi, që je aq bujare për të gjithë banorët tu, pa asnjë dallim!

Të nderuar banorë të Malësisë,
Sivjet nuk i kujtuam baballarët tonë siç e kishim traditë, nuk bëmë homazhe e as festë, sepse ishim të zënë me misionin e Tyre, për të ruajtur Malësinë.
Kaluan gadi dy javë, jo të lehta për Malësinë, dy javë sfiduese dhe plot makth, por dy javë që dëshmuan se jemi pasardhësit Tuaj, se jemi të organizuar, e të disciplinuar, se jemi vullnetarë e kontribues bujarë, me një fjalë, se mund të jemi shembull edhe për të tjerët!
Është ky një rast i mirë për t’u përkujtuar ju baballarë, duke u uruar shëndet të prekurve nga virusi, por edhe duke uruar e falenderuar të gjithë kontribuesit, të cilët me sakrificat e veta po bëhen motiv për të përballuar izolimin; për të gjithë ata që me dinjitet po e zbatojnë kërkesën për të qendruar në shtëpi.
Të nderuar qytetarë,
Shtepia jonë ka pritë e shpëtua mikun e armikun, kësaj radhe na shpëtoi ne.
E lidha përkujtimin e 6 Prillit, me prillin e sivjetëm, si muaj të sakrificave tona, për të ruajtur shtëpinë tonë!
Faleminderit shtëpia jonë Malësi, që je aq bujare për të gjithë banorët tu, pa asnjë dallim!
Urime 6 Prilli!

PS
Për të rrepektuar rregullat e distancës fizike, sivjet dola i vetëm në Bratilë, si lider i LDSH dhe si drejtues i Forumit shqiptar, por në emër të të gjithë atyre që kanë dalë tash 30 vite, apo qe kishin dal sivjet, u përkula para këtyre gurëve të larë me gjakun e te parëve tonë!

#LDSH
#forumishqiptar
Në Bratilë, më 06 Prill 2020
Nikollë Camaj, kryetar i LDSH