Ceni Hollywood e zgjedh për pushime Spanjen

Në Alicante të Spanjës ku klima në këto ditë dimri te ne është e ftohtë atje ku ndodhet ai për pushime është shumë e ngrohtë. Po flasim për personazhin e njohur shqiptar Ceni Hollowood ku sërish ka zgjedhur këtë vend tropikal për pushime këto ditë e ku mësojmë se shoqërohet me një bukuroshe të dashur nga Mali i Zi dhe sipas fotove po e kalojnë mjaft mirë ndërsa po feston pikërisht aty edhe ditëlindjen dhe mendon të hapë një biznes aty ku ka plot turistë nga e gjithë botës.