‘Çka është jeta në Gjermani’, Lule Bajra ripërpunon megahitin në versionin modern (Video)

Ylli i muzikës shqipe që nuk din të ndalet edhe përkundër ikjes së viteve Lule Bajra gjithnjë e më shumë është aktive në skenën muzikore, kurse këtë verë ajo ka vendosur që të kthejë përsëri në vëmendjen e publikut mega hitin e saj ‘Çka është jeta në Gjermani’ por në versionin modern dhe atë në trio me Bimi Mustafën dhe Tamara Shaqirin.

Kënga është punuar nga MP Records në Gjermani kurse pjesë e klipit është dhe ansambli Pavarësia kurse klipi është xhiruar në Shtutgard derisa Lule Bajra vjen më në formë se kurrë duke ju bërë konkurencë të jashtëzakonshme edhe këngëtareve të reja.

https://youtu.be/4sekbnIFN_E