DARI, artisti shqiptare me famë internecionale (Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës Europiane është DARI. DARI sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ GLAUBE NUR AN GOTT” .


https://www.instagram.com/p/B_FPMtGo7H-/


Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, DARI është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes Europiane . Kënga – GLAUBE NUR AN GOTT menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive.