Deeny lanson sot projektin e ri (Video)

Të shumë janë artistet e rinjë që po shfaqen në tregun e muzikës shqiptsre. Por të pakt janë artistet që sjellin art të mirfillt. E ndër këta artist që pritet të pushtojë dhe tregun ndërkombëtar është i riu Endrit Morina i njohur me emrin artistik Deety sapo ka lansuar këngën në frangjishte, por e veçanta r kësaj është që ai nesër lanson projektin në gjuhën shqipe.

Ky projekt padyshim që është punuar me shumë angazhim dhe profesionalizëm nga artisti në fjalë dhe producenti Koston, i cili ka punuar edhe shumë projekte të artistave tjerë shqiptarë siç janë Mc kresha, Lumi B etj.. Ky projekt që do të lansohet nesër është me tekst nga vetë reperi Deety, i cili poashtu ka talent dhe në tekste. Ky do do të jetë i vetmi projekt kohëve të fundit pasi që ai është në finalizim edhe të shumë projekteve tjera muzikorë. Për gjithë ata që së dijnë Deety jeton në Lozan të Zvicrës ndërsa është me prejardhje nga Rugova.