Dehari: Uroj që 22 Nëntori të kremtohet gjithmonë

Duke ditur peshën e Kongresit të Manastirit i cili solli unifikimin e shkronjave shqipe, përgëzoj punën e intelektualëve shqiptarë të kohës dhe uroj që 22 Nëntori të kremtohet gjithmonë, duke e ruajtur në kujtesën tonë historikun dhe rëndësinë e kësaj dite.

Urime 22 Nëntori – Dita e Alfabetit.