Denoncimi i fortë i Baton Haxhiut: 300 persona nga Shqipëria po abuzojnë me mikpritjen në Kosovë

Në emisionin Top Talk sot ka qenë i ftuar në një lidhje live gazetari Baton Haxhiu nga Prishtina dhe është shprehur se ka pasur keqpërdorues që kanë shkuar në Kosovë dhe nuk kanë pasur probleme me vend banimet.

“Unë tani po ju them se në Kosovë ekzistojnë mbi 300 persona të cilët janë të evidentuar që nuk kanë probleme me vendbanimet dhe janë nëpër kampe apo shtëpi private”.

Ai shtoi se ka persona edhe me precedent penal dhe se Kryeministri Rama është shprehur se duhet me pasur kujdes për këtë shpejtësi të ikjes së njerëzve pasi mund të keqpërdoret.

Deklaratën e keni në pas minutës së 25-të.