Deputeti Ademi para qytetarëve flet mbi zgjedhjet presidenciale dhe përcaktimin e BDI

I pranishem ne takim me banoret Reçices se vogel ka qene edhe deputeti i zones se VI zgjedhore Xhevat Ademi i cili poashtu ka folur mbi fushaten e zgjedhjeve presidenciale si dhe iniciativen e BDI-se per nje kandidature te mundeshme koncensuale per te parin e shtetit, nderkohe qe krah tij ka qene edhe kryetari i deges se BDI per Tetove z. Resi Abduramani i cili gjithashtu ka bashkebiseduar me banoret e ketij fshati mbi kete fushate. Ademi ka thene se ideja qe e propozoi BDI dhe Ali Ahmeti po vazhdon te realizohet dhe se ne te ardhmen e afert vendi mund te udhehiqet edhe nga nje shqiptar.