Deputeti Xhevat Ademi uron festat e fundvitit

Urime këtë festë të Vitit të Ri,
Le të ju sjellë ky vit gjënë më të bukur të jetës dhe njëkohësisht le të jetë vit i realizimeve të ëndrrave tuaja, paqja dhe harmoia le të ju përqafojnë në çdo hap të jetës e shëndeti kurrë të mos ju mungojë. Gëzuar!