Deputeti Xhevat Ademi:”Të gjithë besimtarëve ortodoksë, urime Krishtlindja”!

Në këtë festë, por edhe gjatë tërë vitit, uroj që devotshmëria ndaj Zotit me veprat e mira të shërbejnë për thellimin e mirëkuptimit, tolerancës dhe mirësisë njerëzore, në vendin tonë dhe më gjerë.

Bashkëqytetarë të besimit ortodoks, gëzuar krishtlindja!