Diana Avdiu shkëlqen me B.Y.U nga Vjollca Lllapashtica

B.Y.U apo Build Yourself Up, që e përshtatur në shqip do të ishte ndërtoje veten tënde, bëju e fortë si grua e suksesshme ndërtohu me një themel qoftë edhe me gurët që të tjerët të kanë hedhur. Kjo është ideja e kreacioneve fantastike më të reja të stilistes së famshem shqiptare Vjollca Llapashtica. Ajo edhe këtë herë veshjet e saj unike ia ka besuar bukurisë dhe elegancës së missit të bukur shqiptar Diana Avdiu.