Diçka po zihet,fotografia që flet vet?!

Një foto e publikuar nga kryetari i Sarajit, Blerim Bexheti, ku shihen deputeti Izet Mexhiti ish zv. Kryeministrin Musa Xhaferi dhe ish ministrin, Sadullah Duraku, lë të kuptohet se “diçka po zihet”.

Fotoja bëhet më enigmatike me mungesën e mesazhit për arsyet e takimit apo temën e diskutimit.

Interpelanca për koalicionin ekzistues qeveritar, do të ishte rrënuese për koalicionin ekzistues, sepse varet nga numrat e vegjël, andaj dhe themeluesit e BDI-së, kanë çka të debatojnë, sigurisht, interpelanca mund të ishte fokusi?