Diellza Kolgeci pozon në muajt e fundit të shtatzanisë

Tash e disa muaj Teshavesha është duke u punuar ne kete linje ku nga kuadri i ofrimit të shërbimeve tash po zgjerohet edhe në industrinë e prodhimtarisë duke lansuar linjën e rrobave të grave shtatëzëna, bashkpunim ky i ngushtë me kreatoren e modës nga Nju Jork-u, Besë.
Fondet e mbledhura nga shitja e këtij koleksioni do të financojnë programet të cilat ndihmojnë në përmisimin e shëndetit të nënave dhe fëmijëve në Kosovë, si: blerja e medikamenteve dhe pajisjeve mjekësore, zhvillimi i sistemit të referimit neonatal dhe zhvillimi i qendrave informuese për shëndetin e gruas “Klasat për Nëna”.