Digjet një shtëpi në Hasanbeg, dy familje me 12 anëtarë mbeten pa kulm mbi kokë

Një shtëpi është djegur nga lagjen Hasanbeg të Shkupit. Shtëpia është katërdhomëshe dhe në të kanë jetuar dy familje, me gjithsej 12 anëtar.

Dy dhoma si pasoj e shpërthimit të zjarrit janë djegur tërësisht.